Op zoek naar een nieuwe leverancier?

Preadyz kan uw schoolbestuur op korte termijn, per 1e van een gewenste maand, voorzien van draaiende systemen voor uw bedrijfsvoering. Uw verloningen van medewerkers in RAET/Youforce, uw financiële verwerking in Exact Online en uw facturen digitaal in ProActive. 


Kiezen voor Preadyz
Met Preadyz kiezen scholen voor excellente bedrijfsvoering. Alle genoemde systemen zijn in ons online platform namelijk met elkaar verbonden voor de complete personele en financiële administratie. Dat geeft betere inzichten in minder tijd. U kunt elk moment over uw gewenste managementinformatie beschikken.

Met plezier
Onze klanten administreren met plezier binnen hun eigen ruimte op ons platform. En wij blijven ons platform innoveren om zo ook het schoolbestuur van morgen tevreden te stellen en voorop te blijven lopen in gebruikersgemak, werkplezier, informatiebehoefte en bedrijfsvoering.

Geruisloze overgang
Wij zijn inmiddels zeer ervaren in het tussentijds overzetten van besturen naar onze omgeving. Door een uitstekende samenwerking met RAET, kunnen we dat geruisloos voor uw organisatie garanderen. Dat geldt ook voor Exact Online en ProActive. Van harte welkom.

Maak nu een afspraak met Gerjan Heerkes en bel: 06 50 706 929
 


“Eind 2015 wilden we per 1 januari 2016 snel overstappen qua leverancier. Dat was best spannend want dat moet vlekkeloos gaan en je wilt natuurlijk dat je personeel daar niets van merkt. Samen met Preadyz hebben we alles op alles gezet en het is gelukt. De inzet van Preadyz was en is nog steeds heel constructief en betrouwbaar. Zij doen wat ze beloven. En soms zelfs nog een beetje meer dan dat. En daarnaast zijn het ook nog eens hele aardige en gedreven mensen. Ik kan Preadyz van harte aanraden als nieuwe leverancier bij een snelle overstap.” 

Albert Velthuis
Voorzitter College van Bestuur COG Drenthe

       "Ik kies per 1 november 2017 voor Preadyz, omdat ik het volste vertrouwen heb in de medewerkers. Velen ken ik vanuit een eerdere werkrelatie en ze maken een prettige competente indruk. Ik heb ook voor Preadyz gekozen, omdat het een kantoor in de regio is. En het is een niet al te groot bedrijf is, waardoor ze hun klanten goed kennen. Ik verheug me op een plezierige samenwerking!"

Kees Bouma
Directeur CBS De Borg in Haren